Ene 18, 2017 - 0 Comments - Eizo -

Eizo S2100 vs S2133

http://www.eizoglobal.com/support/db/comparison?m1=S2133&m2=S2100&

Aquest nou model millora en diversos aspectes les prestacions del S2100: el S2133 munta un panell IPS (en comparació amb el panell PVA del S2100, sent la tecnologia IPS reconeguda com la que ofereix millor qualitat de visualització; la retroiluminació ha passat a ser LED i derivat d’això el consum del monitor també és notablement inferior. la brillantor màxima del nou model també és alta (420cd/m² contra 300cd/m²) si bé aquest factor seria relatiu doncs és molt poc habitual el treballar amb el valor de brillantor al màxim. El nou model també ofereix un contrast més alt (1500:1 contra 1000:1) i un temps de resposta més ràpid (6ms gris a gris contra 8ms gris a gris) i finalment pel que fa a la connectivitat tots dos models ofereixen un port VGA i un port DVI, als quals el S2133 afegeit un port DisplayPort.

Els únics aspectes que veig en detriment del nou model són que el S2100 comptava amb un sistema d’estabilització de brillantor i el nou model no disposa d’aquesta característica, si bé també és possible que aquesta estabilització fos necessària en el model anterior per operar amb retroiluminació CCFL i això no s’apliqui a l’actual tecnologia LED. També sembla ser que el rang operatiu de temperatura del nou model és lleugerament més reduït.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies