PRVKE 21L de Wandrd

Diferents opcions que tenim disponibles respecte a la motxilla PRVKE 21L de Wandrd.  Començant per la referència Mochila modular Wandrd PRVKE 21 L Negra vacía (enllac) que és el model de primera generació:

La tira que uneix les nanses verticals forma part de les mateixes, s’obre i es tanca mitjançant un tancament a la pròpia tira. Sobre a tira més estreta amb obertures sobre la qual també hem parlat per telèfon li puc dir que no són el·làstiques, per tant no crec que estiguin pensades per emmagatzemar objectes.

Aquí podem veure la part posterior (la que està en contacte amb l’esquena, la meitat inferior (la que queda a la dreta a l’imatge) es correspon amb la butxaca pel passaport/documentació.

Aquí podem veure un detall de les nanses superiors, que s’uneixen entre sí magnèticament.

Obrint la motxilla per aquesta cara posterior accedim a l’interior de la mateixa:

Com podem veure consta de dos compartiments, obrint les cremalleres podem veure com l’interior és un únic espai:

En la banda dreta la zona marcada amb un requadre es correspon amb una tira de velcro, podem separar-la i posar aquest segment en vertical per dividir els dos compartiments

En aquesta imatge el divisor està alçat.

A continuació tindríem el model equivalent en la nova versió (enllaç):

La tira que uneix les dues nanses verticals és de tipus treu i posa, estant anclada en aquestes peces guia verticals de plàstic.

En comparació amb el model de primera generació el nou model té un encoixinat interior més pronunciat, disposa també d’una tira el·làstica horitzontal (per subjectar la motxilla amb la nansa vertical d’una maleta amb rodes, com es pot veure al vídeo) i darrera d’aquesta tira el·làstica hi ha la cremallera de la butxaca de la documentació/ Passaport, que en aquest cas queda més amagada i resulta per tant més discreta.

Les nanses superiors tenen un magnetisme més fort, quedant per tant unides entre sí amb més força que en el model de primera generació.

Pel que fa a l’interior el sistema seria el mateix:

de nou amb el divisor pla subjectat via velcro, sí que podem veure que el compartiment de l’esquerra la tapa és opaca mentre que en l’original es fa servir un teixit de reixeta.

De nou, amb el divisor muntat.

Finalment pel que fa al conjunt complert (enllaç) la motxilla en sí es la mateixa que en aquesta segona versió, amb l’afegit del camera Cube, la corretja de cintura i unes tires addicionals. El fet de tenir ficat a dins el Camera Cube ja li proporciona un major gruix a la motxilla:

Aquí podem veure el camera cube, que a la vegada compta amb els seus divisors per organitzar el seu interior segons ens convingui. Dins del compartiment més petit en aquest pack ens venen els dos accessoris mencionats anteriorment:

Un dels grans avantatges que ens proporciona el Camera Cube és la seva plena integració amb la motxilla. Si mirem el lateral de la mateixa veurem com disposa d’una coberta lateral:

Al obrir aquesta coberta lateral podem tenir accés a l’interior del Camera Cube de forma directa:

El camera cube es mantè en posició ajudat per dos punts de subjecció, mitjançant una tira de velcro i una tela que també es tanca amb un velcro:

I com hem comentat, aquest cube és extraible, podent-se fer servir de forma independent

Com a bossa independent té la tapa lateral i la frontal, una nansa de mà i dos connectors per poder fer-la servir amb una corretja d’espatlla (no inclosa)

Vist tot això podem veure com si bé la motxilla es pot fer servir de forma independent sense els camera cubes realment està pensada per combinar-se amb aquests, especialment si la volem per a transportar material fotogràfic.