FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot l’Estat espanyol. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres.

Del 28 de febrer al 16 de març de 2014 Igualada s’omple d’exposicions i activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

 

FineArt Igualada es un evento de fotografía que cuenta con las obras de fotógrafos de todo el Estado español. Las exposiciones se reparten por varias salas de muestras fotográficas efímeras.

Del 28 de febrero al 16 de marzo de 2014 Igualada se llena de exposiciones y actividades paralelas como proyecciones audiovisuales, charlas, mesas redondas, visitas guiadas y talleres.

 

http://www.fineartigualada.cat/ 

http://www.fineartigualada.cat/espais/

 

 

llibre calibracio monitors

 

Xerrada sobre Calibració, Perfilació i Gestió del color a càrrec del Sr. Josep Formentí i Silvestre.

Dijous, 13 de març a les 20:00 h. Lloc de l’acte: seu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, situada a la  Plaça de la Creu 18 (centre ciutat). Disponibilitat de places: 25 prèvia inscripció

 

Charla sobre Calibración, Perfilación i Gestión del color a cargo del Sr. Josep Formentí i Silvestre.

Jueves, 13 de marzo a las 20:00 h. Lugar del acto: sede de la Agrupació Fotogràfica d’Igualada, situada en la Plaza de la Cruz 18 (centro ciudad). Disponibilidad de plazas: 25 previa inscripción.

 

 http://www.microgamma.com/calibracion_perfilacion_monitores/calibracion_monitores_nueva.php

 

 

 

 

Finalment i formant part també dels actes de FineArt el dissabte 8 de març es celebrarà el Mercat de fotografia a la plaça de Cal Font d’Igualada, de 10 del matí a 8 de la tarda.

 

Finalmente y también dentro de los actos de FineArt el sábado día 8 de marzo se celebrará el Mercat de Fotografia en la plaça de Cal Font de Igualada, desde las 10 de la mañana a las 8 de la tarde.